You are currently viewing Find firmagaver til jul og hverdag

Find firmagaver til jul og hverdag

Knap er sommeren forbi før det er tid for virksomhederne at begynde at tænke på firmajulegaver til medarbejderne. Det kan være en større opgave, og også derfor er det en god idé at gå i gang i god tid. Hvis du er ansvarlig for at indkøbe firmagaver, så læs med her, hvor vi ser på netop dette emne.

At få en medarbejdergave har ikke altid været kutyme, men de sidste mange år har virksomheder over hele landet, lige fra de mindste til de største, valgt at vise deres medarbejdere, at de sætter pris på dem med en lille gave til jul.

Tag udgangspunkt i budgettet

En af de ting, man skal gøre sig klart ret tidligt i processen med at købe julegaver til kunder eller medarbejdere er, hvor stort budgettet er. Her er der regler for, hvor meget en virksomhed må give, og dette skal man naturligvis være opmærksom på. En firmagave der glæder behøver dog ikke nødvendigvis være meget dyr, for det er som bekendt tanken, der tæller.

Vælg selv din julegave

Det næste spørgsmål, der melder sig, er, hvad man skal give. Alle mennesker er forskellige, og det kan være svært at finde på en enkelt ting, som alle bliver glade for at få i firmajulegave.

Flere og flere virksomheder benytter sig derfor af vælgergaver, hvor medarbejderne kan vælge mellem en mængde forskellige ting på en gaveportal. På den måde har alle mulighed for at vælge deres helt egen firmagave, og det er noget, mange er glade for.

Hos Julefabrikken finder du et stort udvalg af både medarbejdergaver og kundegaver, og går du specifikt efter mærkevarer eller danske firmagaver er du kommet til det rette sted. Her er både små og store gaver, og her er både til maven, til hjemmet og meget andet, og her kan du også vælge løsningen med vælgergaver.

Skal man overhovedet give en gave?

Selvom de fleste virksomheder giver en julegave til deres medarbejdere, ser man også, at nogle arbejdspladser i stedet vælger at donere beløbet til velgørende formål, eller at virksomheden i stedet for en gave giver et tilskud til personaleforeningens julefrokost.

Dette er en fin tanke, men signalet i at give en lille gave som tak for indsatsen sender et vigtigt signal til medarbejderne, som i høj grad er med til at øge medarbejdertilfredsheden på arbejdspladsen.

Der er altså flere ting, man kan have med i sine overvejelser, når man skal købe julegaver til virksomhedens kunder og ansatte og med denne lille guide er du godt klædt på til at begynde indkøbene.